Ontstaan van Muurplankje.nl

Gepubliceerd op 6 februari 2021 om 10:23

Blog 1 – december 2020

 

Het ontstaan van Muurplankje.nl

Ken je dat? Die urenlange zoektocht naar het perfecte item voor in je huis; de juiste materialen, de juiste stijl, de juiste afwerking en ook nog betaalbaar?
Urenlang scrollen op verschillende websites, op zoek naar dat perfecte item die écht iets toevoegt aan de sfeer in huis. Voor mensen die (graag) bezig zijn met het vorm geven of veranderen van hun interieur is dit waarschijnlijk een herkenbare bezigheid.

Deze lente had ik weer zo’n zoektocht. Door het vele thuis zijn van mijn vriendin vanwege de Coronasituatie kwamen de kriebels om het interieur wat mooier te maken weer naar boven. Die kale muren mochten wel wat opgefleurd worden! Dus zocht ik een mooie, unieke muurplank maar verdwaalde tussen de dertien-in-een-dozijn wandplanken die in veel (web)winkels te vinden zijn. Die perfecte wandplank die echt iets toevoegt aan ons interieur kon ik niet vinden. 
Zelf werkzaam in de metaal kan ik natuurlijk zelf de mooiste muursteunen maken die goed paste bij ons interieur. Dit werd een gave eyecatcher en hier kwamen veel positieve reacties op, waarbij mensen ook vroegen of wij dit voor hen konden maken. Dit sprak erg aan en wat is het bijzonder om iets te maken wat echt iets toevoegt aan iemands “thuis” gevoel!
Hiermee werd het idee voor muurplankje.nl geboren; klaar om nog meer mensen blij te maken met een sfeervolle eyecatcher aan de muur, waarmee jouw huis een stukje mooier wordt!

Alle muursteunen zijn van Nederlandse bodem, Door mijzelf ontworpen en/of gemaakt. Zelf hanteer ik de hoogste eisen voor afwerking en de mooie poedercoat is gedaan door een van de bedrijven in de buurt, waar ik al jaren zaken mee doe.

 

Zelf hou ik mega veel van de natuur en zou ik niet willen dat voor mijn producten bomen worden omgekapt, Daarom gekozen voor historische planken. De houten planken komen veelal uit het buitenland en zijn vroeger gebruikt voor bijvoorbeeld spoorwegen, treinstellen of schepen. Deze planken hebben er vaak al een leven op zitten en kunnen een tweede leven gebruiken in jouw interieur.
Combineer jouw gekozen plankdrager met een ruige of juist rustige (en bij beschikbaarheid soms ook exclusieve) houten plank met een verhaal, en stel zo jouw eigen unieke muurplank/wandplank samen! De lengte van de plank wordt speciaal voor jou op maat gezaagd, dan past hij altijd op jouw gekozen plek.

 

Bedankt voor het lezen van onze eerste blog:)

 

Ramon

Muurplankje.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.