Over ons

Muurplankje.

 

Wij maken voor u graag de mooiste handgemaakte plankdragers in industriële stijl, allemaal van Nederlandse bodem. De steunen zijn afgewerkt op het hoogste niveau & de zwarte steunen hoogwaardig gecoat.

 

Voor onze planken worden geen nieuwe bomen gekapt, al het hout is historisch en elke plank is zelfstandig uitgezocht. Kiest u voor rustiek eiken of toch één van de karakteristieke planken? Elke plank zal nooit hetzelfde zijn. De structuur en afmeting verschilt bij elke plank. De Rustiek eiken plank is aan 4 zijde geschaafd en zal precies op maat zijn.

De voorraad wisselt soms met een speciale plank in het assortiment. Denk daarbij aan planken die komen uit een Indische trein, schip of oude schuren uit Frankrijk.

 

U kunt uw muurplankje helemaal naar wens samenstellen! Toch niet zelf samenstellen? Kies dan één van onze eigen complete sets die bij uw woning past.

Zit uw wens er niet tussen? Schroom niet om contact met ons op te nemen, dan bespreken we de mogelijkheden! Op maat gemaakte steunen zijn ook mogelijk.

 

Lees onze Blogs voor meer informatie over ons!

 

Succes met bestellen van een prachtig en uniek wandplankje ☺